Digitalisering av era HR processer

Gapless är HR-verktyget som skapar kontroll och samlar all data kring kompetensutveckling i er organisation.

Testa Gapless!

Mål för önskat läge

När ni väl har ert nuläge identifierat så är det viktigt att sätta ett önskat läge. I Gapless kan du sätta målsättningar på allt från företag, avdelningar till individnivå. På ett enkelt sätt kan du sen samverka för att nå dessa mål tillsammans.

Inventering nuläge

Har du fullständig överblick över aktuell kompetens i ditt företag? Skapa kontroll på ditt nuläge. Det är först när du har kontroll på ert företags totala kompetens som du kan ta nästa steg. Ta steget till digital HR med HR-verktyget Gapless.

Analys av kompetensgap

När ni sen har både nuläge och önskat läge klart för er är det dags för att analysera vart i er organisation hittar ni ert kompetensgap? Vart är utbildning eller annan kompetensutveckling mest effektiv? Där det finns tydliga kompetensluckor, grundläggande kunskap och potential att bygga på och motivera era medarbetarna.

Tre snabba steg till digital HR.

Ställ kunskapskrav och skapa kontroll

HR-verktyget Gapless hjälper dig att överblicka hela företaget. Steg för steg lägger du ribban för vilka kunskaper som krävs i olika yrkesroller och sammanhang. Du kan också flagga för behov som uppstår vid nya investeringar eller produktionsmål.

I systemet får varje kompetensområde en poängskala. I dialog med medarbetarna gör ni tillsammans en uppskattning av deras individuella poängnivå, område för område.

Analysera och hitta kompetensgapen

Gapless kompetensverktyg ger dig hela bilden av företagets kompetensbehov. Du styr vad som ska analyseras: En hel avdelning, specifika yrkesroller eller individuella medarbetare.

Grafiska spindeldiagram gör analysen överskådlig. De visar vilka kompetenser som finns och vilka som behövs.

Anpassade rapporter gör det enkelt att dela analysen med ledningsgrupper och andra personalansvariga chefer i företaget.

Kompetensutveckla och motivera medarbetarna.

Gapless förser varje medarbetare med en individuell utvecklingsplan, som hen kan följa i mobilappen för Android eller iOS.

Medarbetarens poängsatta kompetensmål följs upp i era utvecklingssamtal och kan enkelt användas som en lönegrundande variabel. Även facket gillar ju ett rättvist lönesystem.

Få koll på alla viktiga detaljer.

Prova HR-verktyget Gapless för fem användare – gratis.

Gapless är ett molnbaserat HR-verktyg som alltid är tillgängligt och alltid är uppdaterat. Du slipper installationer, uppsägningstider och dyra licenser. När du ansluter fler användare än fem, betalar du en månadsavgift per användare – se Gapless prislista.

"Med Gapless når vi äntligen hela vägen till kompetensbaserad lönesättning. Dessutom får vi en värdefull överblick av organisationen och dess kompetensutveckling."

Marcus Axelsson, El-Björn

"Gapless hjälper oss att på ett effektivt sätt hålla reda på vår personals utveckling. All information kring personalfrågor samlat på ett ställe."

Michael Johnsson, AD-Plast

"Gapless har verkligen hjälpt oss få ett helhetsgrepp på vår kompetensutveckling. Dessutom är medarbetarna mer involverade i sin personliga utveckling."

Kalle Ekstrand, Toxic

Provkör utan bindningstid. Kostnadsfritt upp till fem användare.